Sök
Filters
Close

Parasoller

Sortering

Parasoll Eco Rund

Från 465,00 SEK exkl moms

Klassiskt och prisvärt parasoll för alla miljöer!

 

Populär reklambärare i utomhusmiljö är våra solsäkra parasoll! Välj mellan tre olika storlekar och maximal tryckyta på 8 paneler - perfekt anpassat för strandcafè, uteservering, event på stan, festivaler och evenemang! Parasolltyget är tillverkat i polyester 150 gr, som är både vattenavvisande och UV-behandlat. Våra runda parasoller har 8 spröt som är tillverkade i 3,8 mm härdat stål och masten är vitlackad med tiltfunktion. De två större storlekarna Medium 3 m och Large 3,5 m fälls upp med dragrep. Vi tillämpar digital- eller rotationstryck vilket ger bästa kvalitet för ditt motiv. Som tillbehör kan du även välja fot, så får du parasollen levererade komplett och redo att användas!

 

Vi digitaltrycker på vit textil - du väljer fritt layout, mönster och obegränsat med färger på paneler och volanger! Uppgradera ditt parasoll med ett valv på toppen, som både ger parasollet ett lyxigt utseende och dessutom bättre ventilation riktigt varma och soliga dagar!

 

 

Söker du en annan modell eller storlek? Kontakta oss för offert!

 

Om produkten

 

Material: Polyester 150 gr, vitlackad stål.

Format: Storlekar S-L, Se Specifikationer nedan för fullständiga mått.

Tryck: Digitaltryck eller rotationstryck.

Order: Minsta antal 1 st.

 

Medföljer/innehåll

Parasoll inkl mast. Packas styckesvis i PP-film samt kartong. Fot medföljer ej, se Tillbehör.

 

Schablon/Startkostnad

Tillkommer ej för denna produkt.

 

Leverans info

Leveranstid ca 3-4 v.

 

Parasoll Ibiza

Från 11 395,00 SEK exkl moms

Exklusivt parasoll med reklamtryck!

 

Välj ett lyxigt och solsäkert parasoll i exklusivt utförande! Ett generöst stort hängparasoll som kombinerar ett elegant utförande med funktion i form av svalkande skugga! Perfekt för stilfull miljö utomhus, när du söker en reklamprodukt utöver det vanliga. Uppgradera ditt parasoll med ett valv på toppen, som både ger parasollet ett lyxigt utseende och bättre ventilation riktigt varma och soliga dagar. Som tillbehör finns även en väldigt stabil fot i fyrdelad betong, inkl metallbas, på rejäla 168 kg - som garanterar att parasollet varken välter eller flyger iväg! Passar för alla olika underlag såsom asfalt, gräs och sand.

 

Parasolltyget är tillverkat i polyester 210 gr som är både vattenavvisande och UV-behandlat. Våra parasoller har 8 spröt som är tillverkade i 3,8 mm stål och stadig mast med dubbla stolpar och utförande i aluminiumfärg. Vi tillämpar digital- eller rotationstryck vilket ger bästa kvalitet för ditt motiv.

 

Vi digitaltrycker på vit textil - du väljer fritt layout, mönster och obegränsat med färger! Söker du en annan modell eller storlek? Kontakta oss för offert!

 

 

Om produkten

 

Material: Polyester 210 gr, stål.

Format: Diameter 420 cm.

Tryck: Digitaltryck eller rotationstryck. Se Specifikationer nedan för fullständiga mått.

Order: Minsta antal 1 st.

 

Medföljer/innehåll

Parasoll inkl mast. Parasollen packas styckesvis i PP-film och levereras i kartong. Fot beställs separat.

 

Schablon/Startkostnad

Tillkommer ej för denna produkt.

 

Leverans info

Leveranstid ca 3-4 v.