Sök
Filters
Close

Reklamtält

 

POPUP / UPPBLÅSBARA / STOR YTA

Prisvärda eventtält med tryck! Hos oss är valmöjligheten stor när du beställer tält. Välj ramdimension från 30 mm och uppåt och tältduk i tålig polyester eller pvc. En annan variant av tält är uppblåsbara tält. Vi har flertalet olika storlekar på tält, du kan dessutom koppla ihop tält till ett större. Perfekt tryckresultat, digitalt eller screen. Klicka på kategorierna nedan för med information!

 

----------Här hittar du produkter från---------

 

Sortering

Quicktent Eco Allover print

Från 12 900,00 SEK exkl moms

Kompletta reklamtält med tryck - snabb montering & snabb leverans!

 

Reklamtält med tryck på tak och väggar skapar en bra exponering vid evenemang, mässor, festivaler och event - både inomhus och utomhus! Tälten levereras komplett med ram, tryckt tak och 3 tryckta väggar samt förankringskit och praktisk rullväska för förvaring och transport! Anpassa fritt väggar efter behov - välj bland hel vägg, fönstervägg och dörrvägg med enkelsidigt tryck. Alla väggar är vändbara så att trycket kan vändas antingen utåt eller inåt! Vi anpassar tryckmetod och färger efter motiv för bästa resultat och högsta kvalitet. Välj fritt bland våra standardfärger eller så matchar vi önskad PMS-färg och kan även ta fram unika bakgrundsfärger.

 

Tälten är i så kallade dragspelsmodell, extremt lätta att fälla upp och ta ner! Höjden är 2,20m vid väggarna och 3,20m i mitten. Aluminiumprofil 30-50mm, aluminiumtjocklek ca 2-3mm. Ram 50mm har 6-kantig hexprofil för extra stabilitet.

 

Tälttak och väggar är tillverkade i Polyester 420 Denim och är vattenavvisande, UV-skyddade och brandklassade. Tjocklek på tältduken är 2mm.

 

Vill du ha hjälp med framtagning av layout? Kontakta oss för offert och rådgivning!

 

 

Om produkten

 

Material: Ram i aluminium, tältdukar i Polyester 420 Denim.

Format: 2x2m, 3x3m, 3x4,5m, 4x4m och 3x6m. Se Specifikationer nedan för fullständiga mått. 

Tryck: Digitaltryck/Screen.

Order: Minsta antal 1 st.

 

Medföljer/Innehåll

Ram samt tryck överallt på tak och 3 st väggar. Tälten levereras komplett i transportväska på hjul. Set med tältpinnar och förankringslinor medföljer.

 

Start/Schablonkostnad

Tillkommer ej för denna produkt.

 

Leverans info

Leveranstid ca 2 veckor.

 

Quicktent Eco Standard

Från 3 150,00 SEK exkl moms

Kvalitativa event- och reklamtält med eller utan tryck!

 

Tälten är i så kallade dragspelsmodell, extremt lätta att fälla upp och ta ner. Ramen är tillverkad i aluminium och finns i 30-50 mm. Ram 50 mm har 6-kantig hexprofil för extra stabilitet. Aluminiumtjockleken är 3mm. Tältduken är tillverkad i Polyester 420 Denim och är vattenavvisande, UV-skyddad och flammbehandlad. Tjockleken på tältduken är 2 mm.

Eco Standard Quicktent säljs med ram och tak som bas. Du kombinerar efter ditt behov - skräddarsy ditt tält efter fantasi och budget! Välj storlek och utförande på taket - otryckt i standardfärg eller med tryck som kan placeras på takets ovansida (4st takpaneler) samt takets sidor (4st kappor). Anpassa fritt väggar efter behov - välj bland hel vägg, halv vägg, fönstervägg och dörrvägg med enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck. Alla väggar med enkelsidigt tryck är vändbara så att motivet kan vändas utåt eller inåt. Vi anpassar tryckmetod efter motiv och färger för bästa resultat och högsta kvalitet. Välj fritt bland våra standardfärger eller så matchar vi önskad PMS-färg och kan även ta fram unika bakgrundsfärger. Det går även att kombinera tryckta partier med otryckta väggar/tak i standardfärg.

 

Otryckt tält 3x3 m i färgerna vit, svart, röd och marin finns hemma i lager för omgående leverans!

 

Vill du ha hjälp med framtagning av layout? Kontakta oss för offert och rådgivning!

 

 

Om produkten

 

Material: Ram i aluminium, tältdukar i Polyester 420 Denim.

Format: 2x2m, 3x3m, 3x4,5m, 4x4m och 3x6m. Se Specifikationer nedan för fullständiga mått. 

Tryck: Digitaltryck/Screen alt. otryckt i valfri standardfärg.

Order: Minsta antal 1 st.

 

Medföljer/Innehåll

Tält med tryck levereras komplett inkl transportväska på hjul. Set med tältpinnar och förankringslinor medföljer.

 

Start/Schablonkostnad

Tillkommer ej för denna produkt.

 

Leverans info

Leveranstid för beställningsvara ca 2 veckor och lagervara ca 2-3 dgr.

 

Quicktent Eco Väggar

Från 0,00 SEK exkl moms