Sök
Filters
Close

X-Gloo

  LADDA NER

 

X-GLOO är designade och konstruerade för att kunna garantera högsta kvalitet och funktionalitet.

Tälten är vattentåliga, brandklassade (B1),

UV resistenta och stadiga i vind upp till  60 km/h - se certifikat för nedladdning. 

 

 

En flertal tillbehör kan enkelt monteras på och av med hjälp av dragkedjor. Exempel på tillbehör är t ex valv, även kallat Canopies, som monteras över in och utgångar eller ihopkopplingsvalv som möjligör ihopkoppling av flera tält. Tak och ben som utgör basen kallas för Matrix. Enstaka ben eller tak går lätt att byta ut vid behov vid tex omtryck. Det betyder att X-GLOO är tältet som kan växa och förändras utefter dina behov och önskemål.

 

 

 

 

 

 

 

 

PDF: The 11 best reasons to buy X-Gloo 

 
 

         

 

VINNARE

 

Den ypperliga designen på X-GLOO tälten och dess element är både funktionella och attraktiva för ögat och har vunnit Red Dot Design Award. Sedan 2007 har  X-GLOO varit överlägsen specialist på uppblåsbara eventtält. Tusentals timmar av utvärderingar, testproduktioner av såväl materialval som funkionalitet har lagts ner i Tyskland för att kunna garantera högsta kvalitet oavsett väderlek vid frekvent använding. 

 

 

 

 

 

DIGITALT SHOWROOM & SERVICE

 

Vi erbjuder ett stort serviceutbud till våra X-GLOO kunder. Det innefattar bland annat In-House Design (skiss- och originalframtällning i 3D), Gratis Tent Check Program and 6 månaders gratis reparationsgaranti. Serviceutbudet finns där för dig som support innan, under, och efter ditt tältinköp. Vårt tältservicecenter i  Tyskland finns där för dig för att garantera bästa möjliga förutsättningar inför ditt nästa event!

 

 
 

 

 

X-GLOO MATRIX

 

Den höga kvaliten på X-Gloo Event Tält märks tydligt på bland annat den enkla hanteringen vid användning, minimal vikt, liten volym vid transport, snabba och enkla att montera upp och ner. När tältet är uppblåst står det säkert och stabilt på alla underlag såsom gräsmatta, asfalt och snö.  

 

X-GLOO är uppbyggt i BLOCK-BUILDING SYSTEM. Det innebär att tältet är designat för att möjliggöra snabbt byte av individuella  delar såsom tak eller ben. Du kan kombinera färger som det passar på ben, tak, väggar eller valv. Ihopkopplingsvalven ger dig en enkel lösning på att koppla ihop flera tält med varandra - skapa en hel tältstad! 

 
   

X-GLOO WALL

 

X-GLOO uppblåsbara display vägg inkluderar uppblåsbar ram, tryckt bildvåd, väska för bildvåd, förankringslinor, trolleyväska, handpump, användarmanual och repartionskit. Displayväggen med alla tillbehör får plats i trolleyväskan som är oslagbar vid transport. 

 

X-RELAX

 

X-Relax är cylinderformad sittmöbel, liknande konstruktionen till benen på X-GLOO tälten. 
 
Det yttersta fodralet till X-Relax är tillverkat i robust polyester, kan tryckas och designas enligt dina önskemål. Fodralet kan bytas ut vid behov. 
Inuti möbeln i botten är pallen utrustad med en fiberglasplatta för stabilitet och på toppen ett skummat skikt för konforten.
 
X-Relax är enkel att transportera tack vare en praktisk väska och redo att kunna användas inom ett par minuter.

 

 

 

  

 

 

   

 

EcoDisplay är certifierad återförsäljare för svenska marknaden. X-GLOO saluförs endast via återförsäljare godkända av X-GLOO. Samtilga certifierade återförsäljare världen över arbetar under samma förutsättningar och prislista.