Nöjd Kund Garanti

Vi vill att du skall känna dig 100% trygg med ditt val av leverantör. Därför har vi infört Nöjd Kund Garanti.
Det innebär att det för dig som kund skall vara enkelt och smidigt att handla profilerade produkter.

PERSONLIG SERVICE

Vi värdesätter kontakt med våra kunder och vi garanterar personlig service genom hela processen från din första kontakt fram till slutförd leverans. Servicenivån skall vara lika hög oavsett om du behöver oss som bollplank, prisförfrågan eller lägger beställning.

BRA PRISSÄTTNING

Vi garanterar en marknadsmässig prissättning. Det innebär att du alltid skall vara säker på att du får ett bra pris på våra produkter. Prissättningen bygger på produktens funktion, design och kvantitet.

MÄNGDRABATTER

Hos oss får du mängdrabatt redan vid beställning av lågt antal produkter.

ALLTID ORDERBEKRÄFTELSE & KORREKTUR

Innan en produktion kan starta får du alltid en skriftlig offert/orderbekräftelse samt ett digitalt korrektur att godkänna.
På så sätt vet du från start vad det kommer att kosta samt hur designen med logotrycket kommer att se ut rent visuellt vid leverans.

SNABBA & SÄKRA LEVERANSER

Vi är vana vid skarpa deadlines och kan tillämpa expressproduktioner samt expressleveranser om det skulle behövas. Vår erfarenhet av försändelser över hela världen är stor och du får korrekta expresskostnader presenterade redan vid offertstadiet.

STARKT MILJÖTÄNK I GRUNDEN

När du handlar hos oss gör du automatiskt en god gärning. I vårt dagliga arbete fokuserar vi på att värna om både vår närmiljö och den globala miljön. Det innefattar hela kedjan från tillvägagångssättet i vår kommunikation, produktion och fysiska leveranser.