Om oss

Varumärket

Varumärket Ecodisplay står för innovativa displayprodukter producerade av de ledande tillverkarna i Europa, Asien och USA. Varumärket är registrerat och
ägs av DisplayGrossisten AB. Våra återförsäljare finns över hela landet och produkterna marknadsförs under varumärket Ecodisplay.

Tjänsten består av olika displayprodukter som sätts ihop för att optimera ditt budskap utifrån ett ekonomiskt och användarvänligt perspektiv med starkt miljötänk i bakgrunden. Vi saluför olika displaylösningar från vårt fasta sortiment och är ständigt på jakt efter nya förbättrade sätt att exponera budskap och företagsprofiler för inomhus- och utomhusbruk. Med lång erfarenhet av produktion av rollups, vepor, beachflaggor och reklamtält har vi blivit en av Sveriges största aktörer som ständigt strävar efter att effektivisera produktionen och öka den personliga servicen.

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy är genomgående och det vi eftersträvar är produkter och material som i hög grad kan återvinnas och är tillverkade av återvunnet material, miljövänliga material, vattenlösliga och miljövänliga tryckfärger, miljövänliga transporter (vi försöker även samsända så mycket som möjligt) samt gröna produkter såsom rolluper gjorda av bambu. Vi har certifikat och miljödokument för många av våra produkter och material, dock inte för samtliga. Se Download.

Miljövänliga materialalternativ
Gröna produkter t.ex Rollups tillverkade av bambu
Produkter och material som i hög grad kan återvinnas
Vattenlösliga och miljövänliga tryckfärger