Miljö Produkter

Klimatsmarta displayprodukter

Klimatsmarta displayprodukter

Miljösmart
Utforska gärna våra produkter på hemsidan. På respektive produktsida hittar du all relevant information om produkterna med tydliga specifikationer, tryckmallar samt miljöcertifikat. Vi arbetar aktivt med miljö och hållbarhet med målsättningen att även hjälpa våra kunder att inkludera Globala Målen i sin affärsverksamhet. Läs mer

FSC

Oeko-Tex® 100

ISO Certifiering

Miljövänliga engångsmuggar

Miljövänliga engångsmuggar med tryck runtom! Utmärkt som en To-Go bägare och även för reklamsyften. Pappmuggarna finns i två varianter: enkelsidig väggkonstruktion för kalla drycker och dubbelvägg för varma drycker

Pallsvep i wellpapp, en helt återvinningsbar produkt!

Skapa en mycket prisvärd och effektiv produktexponering med tryck på wellpapp på rulle genom att svepa runt varupallar! Du kan även klä in en pall eller stapla flera på varandra för att exponeringsytan ska komma upp i bordshöjd.

Ta hand om skogen

Pallsvep i wellpapp inkl. tryck. Med palldekor från Ecodisplay får du en helt återvinningsbar produkt som är tillverkad av FSC-certifierat material. Det innebär att framsidan som vi trycker ditt budskap på är framtaget med tanke på ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ett ekonomiskt livskraftigt bruk av våra skogar. Den bruna baksidan är tillverkad av returpapper. Wellpappen har en tjocklek på ca 1,5 mm. Tryckfärgerna är dessutom helt giftfria och därmed miljövänliga både för människa och natur!

100% ekologisk naturlatex

Våra ballonger är en miljövänlig biologiskt nedbrytbar displayprodukt tillverkad av 100% ekologisk naturlatex och följer EU’s strikta hälsorestriktioner samt lagar gällande produkter riktade till barn. Våra tryckfärger är helt fria från bly och kadmium.